Yläbanneri logolla

GA ohjelma ja sen tarkoitus lyhyesti

Voit tutustua ohjelmamme sisältöön kysymysten muotoon tehdyn pika-kurssin avulla. Tutustumalla siihen ja vastaamalla ”20 kysymykseen” saat alustavan kuvan toimintamme tarkoituksesta.

Olenko minä pakonomainen peluri? - vain sinä voit sen itse päättää. Useimmat tulevat mukaan, kun pelaaminen on aiheuttanut kasvavia ja jatkuvia ongelmia heidän elämässään (1.askel)

Mitä olisi tehtävissä jos pelaaminen tuottaa ongelmia? - pyydä apua. Nimettömät Pelurit (GA) saattaa tuoda avun ongelmaasi.

Mikä on GA? - Nimettömät Pelurit (GA) on miesten ja naisten toveriseura, jonka jäsenet ovat kerääntyneet vertaistukiryhmäksi ratkaistakseen yhteisen ongelmansa ja auttaakseen muitakin toipumaan pakonomaisesta pelaamisestaan.

Mihin kaikkeen sitoudun, jos menen GA palaveriin? - et mihinkään, sillä sinä yksin päätät mitä kerrot itsestäsi ja sen, tuletko uudelleen palaveriin.

Paljonko GA:n jäsenyys maksaa? - Nimettömissä Pelureissa ei ole minkäänlaisia maksuja tai velvoitteita, sillä ainoa vaatimus on halu lopettaa pelaaminen (3.perinne)

Kuinka liityn mukaan? - tulemalla palaveriin.

Kuinka GA voi minua auttaa? - tarjoamalla sinulle tukea ja ymmärtämystä. Näyttämällä esimerkillään, että voit elää hyvää elämää ilman pelaamista.

Mitä tapahtuu palavereissa? - GA:n palavereissa jäsenet puhuvat peliongelmistaan, siitä kuinka he ovat päivä kerrallaan toipumassa ja kuinka he tulevat toimeen ilman pelaamista.

Onko GA uskonnollinen seura? - Ei, olemme toveripiiri, joka ei ole sitoutunut mihinkään muuhun seuraan, yhdistykseen, lahkoon, laitokseen, puolueeseen tai järjestöön.

Kuinka pitkään minun pitää osallistua kokouksiin parantuakseni? - me GA:ssa uskomme, että vaikka emme koskaan parane, kykenemme pysäyttämään pakonomaisen pelaamisemme päiväksi kerrallaan.

Mistä löydän GA:n? viimeisimmät tiedot ovat netissä osoitteessa: www.nimettomatpelurit.fi